Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Lea Soitu/ Lean Verstas   Y-tunnus 1413374-4

Toimitus/postikulut 2,90€. (Jälleenmyyjille sopimuksen mukaiset toimitusehdot) Toimitamme tavaraa vain Suomeen.

 

Kaikki hinnat sis.alv. 24%

Maksuehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä Visa, VisaElectron ja MasterCard luottokorttimaksut. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksu laskulla

Kun olet tilannut tuotteet, saat automaattisen tilausvahvistuksen. Laskun saat sähköpostiisi 1-3 arkipäivän sisällä. Tilaus maksetaan ennakkoon tilisiirtona. Tuotteet postitetaan heti kun suoritus näkyy tilillämme (pankkiryhmästä riippuen saattaa kestää muutaman pankkipäivän).

Asiakkaaksi rekiströityminen ei ole pakollista, mutta toimivan sähköpostin antaminen tilauksen yhteydessä on välttämätöntä.

Asiakkaalla on Suomen Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Tuotteet on aina palautettava virheettöminä alkuperäispakkauksissaan.

Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: 
Lea Soitu Tmi
Päämajantie 4
62375 Ylihärmä

Rekisterin nimi: Lean Verstaan asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Lea Soitu Tmi/ Lea Soitu
Puhelin 0505990104
Sähköposti: leanverstas@gmail.com
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Mikäli olet kiinnostunut tuotteittemme jälleenmyynnistä, pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse numerolla 0505990104 tai sähköpostitse osoitteella leanverstas@gmail.com