Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Lea Soitu/ Lean Verstas   Y-tunnus 1413374-4

Käytössä on kiinteät toimitus/postikulut 4,50€. (Jälleenmyyjille sopimuksen mukaiset toimitusehdot) Toimitamme tavaraa vain Suomeen. Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimituskatkoksista ( lomat ym.) tiedotetaan kaupan sivuilla erikseen.

 Kaikki hinnat sis.alv. 24%

Maksu laskulla

Kun olet tilannut tuotteet, saat automaattisen tilausvahvistuksen. Laskun saat sähköpostiisi 1-3 arkipäivän sisällä. Tilaus maksetaan ennakkoon tilisiirtona. Tuotteet postitetaan heti kun suoritus näkyy tilillämme (pankkiryhmästä riippuen saattaa kestää muutaman pankkipäivän).

Asiakkaaksi rekiströityminen ei ole pakollista, mutta toimivan sähköpostin antaminen tilauksen yhteydessä on välttämätöntä.

Asiakkaalla on Suomen Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeela. Tuotteet on aina palautettava virheettöminä alkuperäispakkauksissaan. Toimituksessa rikkoutuneesta lähetyksestä on ilmoitettava myyjälle välittömästi. Kuvat vaurioista helpottaa asian käsittelyä huomattavasti.

Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: 
Lea Soitu Tmi 
62375 Ylihärmä
Y tunnus 1413374-4

Rekisterin nimi: Lean Verstaan asiakas- ja markkinointirekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Lea Soitu
Puhelin 0505990104
Sähköposti: leanverstas@gmail.com
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi,osoite, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi sekä y-tunnus. Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n tietosuoja- asetuksen asettamat vaatimukset. Luovutamme henkilötietoja vain logistiikka- sekä mksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan ylläpitämiseksi. Rekisterin tietoja ei luovuteta muille kuin suoraan asiakassuhteen ja tilausten hoitamiseen liittyville tahoille. Manuaalinen aineisto hävitetään. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Asiakkaana sinulla on tarkistusoikeus, oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa suostumus sekä poisto- oikeus. Muutospyynnöt tulee osoitaa rekisterinpitäjälle.

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Mikäli olet kiinnostunut tuotteittemme jälleenmyynnistä, pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse numerolla 0505990104 tai sähköpostitse osoitteella leanverstas@gmail.com

 

 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet