Toimitusehdot

Tämä verkkokauppa palvelee vain jälleenmyyjiä. 

Uusi verkkokauppamme yksityisasiakkaille on avattu osoitteessa

 www.leanverstas.com. 

Tervetuloa tutustumaan! 


Mikäli olet kiinnostunut tuotteittemme jälleenmyynnistä, pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja saat kirjautumisohjeet verkkokauppaan, toimitusehdot sekä hintatietoja. 
Puh. 050 5990104 tai sähköposti leanverstas@gmail.com

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: 
Lea Soitu Tmi 
62375 Ylihärmä
Y tunnus 1413374-4

Rekisterin nimi: Lean Verstaan asiakas- ja markkinointirekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Lea Soitu
Puhelin 0505990104
Sähköposti: leanverstas@gmail.com
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi,osoite, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi sekä y-tunnus. Tiedot saadaan asiakkaalta itseltään.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n tietosuoja- asetuksen asettamat vaatimukset. Luovutamme henkilötietoja vain logistiikka- sekä mksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan ylläpitämiseksi. Rekisterin tietoja ei luovuteta muille kuin suoraan asiakassuhteen ja tilausten hoitamiseen liittyville tahoille. Manuaalinen aineisto hävitetään. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Asiakkaana sinulla on tarkistusoikeus, oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa suostumus sekä poisto- oikeus. Muutospyynnöt tulee osoitaa rekisterinpitäjälle.

 

 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet