YRITYS


Lean Verstas/ Tmi Lea Soitu on yksilöllisiä käsintehtyjä kortteja ja lahjatavaroita valmistava yritys Etelä- Pohjanmaalla. Olen suunnittelut ja valmistanut Verstaalla kortteja ja sisustustauluja jo vuodesta 1996 lähtien. Myös Verstaan yksilölliset valokuvakehykset ovat saavuttaneet suuren suosion.


KÄSINTEHDYT KORTIT

Yksilöllinen kortti on kuin pieni lahja, se viestii saajalle välittämisestä ja huomioimisesta. Olen iloinen jos tekemäni tuotteet saavat hymyn Sinunkin kasvoille tai hyvän mielen kaverisi sydämeen.

       

      Nämä kortit ovat tehty sydämellä juuri Sinua varten.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi korttieni maailmaan!                                            

 

Pienessä myymälässä Ylihärmän Päämajantiellä on myynnissä monipuolinen valikoima erilaisia kortteja, valokuvakehyksiä ym. mukavaa. Tuotevalikoima poikkeaa verkkokaupassa tarjolla olevasta melkoisesti!

Tervetuloa tutustumaan myös kehystyspalveluumme! 

Kehystämme melkein mitä vaan- esineitä, maalauksia, valokuvia, käsitöitä ym.

 

        Verstaan aukioloajat: ti-pe 10.00-17.00

                                             la 10.00-13.00

            Liike suljettu maanantaisin ja sunnuntaisin.

Huomio! Koska kysessä on yhden naisen yritys, saattaa Verstaan ovet olla kiinni myös messureissujen tai muiden elintärkeiden tapahtumien aikana. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varmista että olen paikalla jos tulet pitemmän matkan päästä.

 

Lean Verstaan tuotteita myyvät myös laadukasta palvelua ja yksilöllisiä tuotteita tarjoavat erikoisliikkeet ympäri Suomea. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Mikäli olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä , pyydämme Sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 0505990104 tai sähköpostitse osoitteeseen leanverstas@gmail.com


Kaikki Lean Verstaan tuotteet valmistetaan Suomessa.

                    Tervetuloa tutustumaan!  

                   


 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet